Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Каър: БТВАкцията в Росенец бе упражняване на конституционни права, съпроводена

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgКаър: БТВАкцията в Росенец бе упражняване на конституционни права, съпроводена
Коментари Харесай

Христо Иванов: Борисов е през цялото време с Шиши. Днес опитва да се разграничи, но го призовавам да си подаде оставката

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Каър: БТВ

" Акцията в Росенец бе упражняване на конституционни права, съпроводена е с доста тъжби и претенции за съблюдаване на закона, имам вяра, че скоро ще се разбере, че всичко е нелегално. Така че престижът на господин Доган се състои от неистини и нарушавания на закона, от корупция и нерагламентирано въздействие, от обръчи и прочие. В този смисъл тази акция бръкна в една рана и по тази причина тези хора са през днешния ден на улицата, не поради нашата акция, а поради погнусата, че в България има хора, които са над закона. Тази гадност беше споделена и от членовте на Движение за права и свободи, които бяха докарани там като жив щит. Но когато те се събраха с протестиращите имаше един естествен човешки диалог, пяха дружно химна и всички бяха съгласни, че в нашата страна би трябвало да има един закон за всички, който да се съблюдава от всички ", сподели Христо Иванов в ефира на БТВ.

" Аз постоянно ще застана до български жители, без значение от коя част на страната са, по какъв начин се самоопределят, дружно да пеем българския химн и съм горделив от това. От друга страна министър председателят стои до Шиши, и до Доган и го виждаме това. Данчо Цонев следи за разпределението на средствата за антикризисната помощ в Народното събрание. КЕВР готвят дса бъде подложен там човек на Пеевски. Движение за права и свободи и Пеевски оконтролират основния прокурор. Видяхме тази връзка през Осемте джуджета и през Петьо Еврото ", добави той.

Репортерът му цитира думи на Хамид Хамид, който сподели, че процедурата за избор на основния прокурор е по концепция на Христо Иванов, на което той отговори: " Тази процедура беше приложена безусловно по перверзен метод и не беше спазено нейното наличие. Тя има за цел да откри дали индивидът е добър експерт, дали е нравствено приспособен за тази работа и дали може да отстоява върховенството на правото. Още преди тази процедура беше безусловно ясно, че Гешев е неспособен да дава отговор на тези критерии. Само, че тези критерии някой би трябвало да ги забележи. Делото КТБ да вземем за пример, там той не видя Шиши, не видя никой от политическите настойници на тази финансово политическа пирамида, която представляваше КТБ. След това той нарушава закона, нарушава Конституцията с всяка своя акция. По време на служебното държавно управление на Радев ние се явявахме на избори против Шиши, тогава Цацаров репресираше и оказваше напън на предприемачи, с цел да не отразяват нашата акция, тъй че ние тогава сме били срещу Шиши. Борисов е от самото начало с Шиши. Днес се пробва да се разграничи от него, само че аз го приканвам да си подаде оставката. Защото тези хора са излезли да си желаят бъдещето назад ", приключи Иванов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР